De weg naar

meesterschap

In de afgelopen anderhalve eeuw heeft onze familie veel geïnvesteerd in de professionalisering van ons productieproces. Wat begon met een door stoom aangedreven strengpers is uitgegroeid tot meesterschap. Hierdoor kunnen we het maximale aan mogelijkheden uit onze strengperstechniek halen. Met recht zijn wij dan ook gevelsteenmeesters te noemen.

Moderne gevelstenen met een rijke traditie

Momenteel staat de vijfde generatie Strating aan het roer. Nu we het vakmanschap in de vingers hebben, grijpen we de kans om verder te bouwen op onze rijke traditie. We zijn daarom continu op zoek naar nieuwe manieren om gevelstenen in te zetten die passen bij de veranderende vragen en eisen vanuit de bouwbranche. Stenen die zowel op grote als op kleine schaal worden ingezet om kantoren, woningen en andere gebouwen te verfraaien en een eigen, unieke uitstraling te geven. Dat doen we met een team van klantgerichte vakmensen.

Express to impress

Onze ervaring en vakkennis zetten wij in om van jouw project een succes te maken. We denken mee en geven advies. Op basis van jouw vraagstuk en ideeën laten we je de mogelijkheden van onze gevelstenen zien. Passend bij jouw visie en wensen. Met onze strengpers ontwikkelen we zo de beste stenen voor jouw project. En laat jij een onvergetelijke indruk achter. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag mee om jouw visie en ideeën als architect of ontwikkelaar waar te maken. Binnen de kaders van jouw wensen, eisen en budget laten we je de mogelijkheden van onze gevelstenen zien. En ervaren. Met behulp van samples krijg je direct een gevoel bij de gekozen formaten, kleuren en texturen, en herken je ook de kwaliteit van onze gevelstenen.

Sample aanvragen

Team Strating
Gevelsteen Sample Aanvragen