Nieuwbouwvilla's

Haren

Vlak bij het centrum van Groningen ligt woonwijk ‘t Harener Holt. In deelplan Groene Kamers pronken 11 nieuwbouwvilla’s, ontworpen door Vdp Architecten. Voordat de bouw van start ging, hebben de kopers zelf de steensoort voor hun eigen villa gekozen. Om de eenheid te bewaken is vooraf een kleurenpalet samengesteld met gevelstenen die goed bij elkaar én bij de gewenste uitstraling van de wijk passen.

Nieuwbouwvilla's Haren 2 woningen
Nieuwbouwvilla's Haren wijk

Kleurenpalet voor de wijk

Gerealiseerd vanuit de Standaard Collectie.

Vastgoedontwikkelaar pc vastgoed klopte met het kleurenpalet bij ons aan. Pieter Jan: “In overleg met hen en de architect hebben we gekeken naar de mogelijkheden binnen de vooraf bepaalde kleuren. Wij konden met onze gevelstenen aan alle wensen voldoen, dankzij de variatie in onze Standaard Collectie. De kopers hadden de kleurenkeuze uit standaard geel, standaard wit, standaard rood, of een woningtype afgewerkt met keim. Zo hebben alle villa’s een unieke uitstraling.

Nieuwbouwvilla's Haren detail

Jarenlange samenwerking

Alle kopers mochten één steensoort kiezen. Om hen een handje te helpen hebben we onze steenvoorstellen omgezet naar voorbeeldpanelen. Hiermee hadden de kopers echt een goed beeld bij de uitstraling van hun toekomstige gevel. Pieter Jan: “Met zowel de vastgoedontwikkelaar als de architect hebben we al jarenlang een samenwerking, en ook dit project hebben we prettig tot een mooi einde gebracht.”

Projectgegevens

  • Project: Groene Kamers , 11 villa’s op maat
  • Opdrachtgever: PC Vastgoed te Groningen
  • Architect: VDP Architecten te Groningen
  • Aannemer: Bouwbedrijf Notebomer Surhuisterveen
  • Handelaar: Baksteen Holland te Limmen
  • Locatie: Hoften te Haren

Gebruikte stenen

Nieuwbouwvilla's Haren

Een eigen uitstraling

Met unieke formaten, kleuren en texturen

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze stenen voor jouw project? Binnen de kaders van jouw wensen, eisen en budget laten we je dit zien. En ervaren.

Sample aanvragen