De textuurconfigurator

Stel jouw gevel digitaal samen

Benieuwd naar het complete plaatje? Stel jouw eigen gevel samen met onze textuurconfigurator. Kies de steen of stenen, het verband, de voeg en andere details. Zo creëer je een gevel die voldoet aan jouw specifieke wensen. En krijg je een gevoel bij het eindresultaat. 

Naar de textuurgenerator

Hoe werkt de configurator?

Met behulp van de configurator ontwerp je een gevel én zie je direct hoe dit er in de praktijk uitziet. Van het selecteren van materialen tot het bepalen van formaat, de voeg, texturen en patronen; elke keuze wordt direct weergegeven, zodat je direct het visuele resultaat op jouw beeldscherm kunt ervaren.

Combineer meerdere stenen en creëer een unieke uitstraling die perfect bij jouw bouwproject past. Download het resultaat naar jouw computer en vraag direct een sample aan.

Naar de textuurconfigurator

 

Structuur

Stap 1: Kies een formaat

Begin met het selecteren van het gewenste formaat van de stenen. Afhankelijk van de specificaties van het project kan er keuze gemaakt worden tussen Waalformaat, Hilversumformaat & 11 Centimeterformaat. 

Stap 2: Sortering toevoegen

Wanneer er een formaat is gekozen voeg je de sortering toe. Hier bepaal je ook welke steen of stenen je toepast. Twijfel je over het soort steen? Vraag dan een sample aan.

Stap 3: Verband toevoegen

Voeg als derde stap het verband toe. Kies uit: Halfsteens, Vlaams, Kiezoor, Blokverband, Tegelverband, Vrij of Wild verband.

Stap 4: Voeg toevoegen

De één na laatste stap is het toevoegen van een detail, namelijk de voeg. Kies de kleur en soort voeg om de configuratie af te ronden.

Stap 5: Download het resulaat

Tevreden met de samengestelde steen? Bewaar het eindresultaat door het te downloaden. Wil je de steen bestellen? Neem contact met ons op.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij denken graag mee om jouw visie en ideeën als architect of ontwikkelaar waar te maken. Binnen de kaders van jouw wensen, eisen en budget laten we je de mogelijkheden van onze gevelstenen zien. En ervaren. Met behulp van samples krijg je direct een gevoel bij de gekozen formaten, kleuren en texturen, en herken je ook de kwaliteit van onze gevelstenen.

Sample aanvragen

Strating Pieter Jan Hofstee
Gevelsteen Sample Aanvragen